Familiesuite Toggle

In ons uitvaarthuis bevindt zich onze familiesuite. Deze suite heeft een eigen ingang aan de voorzijde van ons uitvaarthuis. U, als nabestaanden, ontvangt van ons een eigen sleutel waarmee u tijdens afgesproken tijden afscheid kunt nemen van uw dierbare. De tijdstippen worden in overleg met u vastgesteld omdat het vooraf bijna onmogelijk is om goed in te schatten hoe de opbaring zal verlopen. En het kan natuurlijk zijn dat u bijvoorbeeld alleen in de avonduren gebruik wenst te maken van de suite.

In onze familiesuite treft u een eigen toilet, een eigen kitchenette waar u koffie, thee en frisdrank kunt nemen en een zitkamer aan. Aangrenzend aan de zitkamer is de opbaarkamer gesitueerd. Deze is met een glazen deur afgescheiden van de zitkamer waardoor u ook mensen kunt ontvangen die niet per definitie van uw dierbare zelf afscheid wensen te nemen.

De familiesuite is bedoeld voor u als naaste familie. Indien u meer gasten verwacht of wilt uitnodigen dan verzorgen wij het bezoek voor u in onze ceremonieruimte zodat wij uw gasten kunnen begeleiden en voorzien van koffie of thee. U heeft hier dan zelf geen omkijken naar.

SONY DSC

Ingang familiesuite

SONY DSC

Kitchenette

SONY DSC

Zitkamer

SONY DSC

Zitkamer

SONY DSC

Opbaarkamer

style="padding-left: 45px;"